Praktijk voor Therapie en Coaching

Vincent Tenzer

In mijn behandelingen streef ik ernaar een veilige en positieve omgeving te creëren door een empathische, open-minded en niet-oordelende benadering. Hierbinnen moedig ik je aan om je vrij te uiten en meer inzicht te verkrijgen in de uitdagingen die van invloed zijn op jouw leven. Tijdens de sessies verkrijgen we een dieper begrip van je gedachten, emoties, overtuigingen en gedragingen, en ik inspireer je op het pad van bewustwording en zelfinzicht. Ik nodig je uit om je waarden te verkennen, je bewustzijn te vergroten en deze inzichten om te zetten in praktische tools voor persoonlijke ontwikkeling. Ik geloof dat uitdagingen kansen bieden voor transformatie, waarbij individuen leren hun grenzen te stellen, beperkende overtuigingen te overwinnen en met toegewijde actie nieuwe perspectieven te verkennen. Mijn missie is om mensen te begeleiden op hun pad, met als doel een vervuld leven te leiden, zowel in relatie tot henzelf als tot anderen, en dit te doen op een authentieke en autonome wijze.

In mijn werk als therapeut hanteer ik een holistische benadering. Het aanpakken van uitdagingen vereist een persoonlijke benadering, waarbij rekening wordt gehouden met alle elementen die ons als mensen definiëren. Deze elementen dragen gezamenlijk bij aan het ontstaan, voortduren en uiteindelijk opheffen van obstakels en beperkingen. Geïnspireerd door meditatie en mindfulness moedig ik anderen aan compassie, humor, dankbaarheid, eerlijkheid en speelsheid te omarmen en te cultiveren op het pad van zelfontwikkeling.

Mijn aanpak is zowel persoonlijk als praktisch van aard. Als psycholoog (met LOGO verklaring) ben ik getraind in diverse therapeutische benaderingen, waaronder Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Acceptance & Commitment Therapy (ACT), Schematherapie, Motiverende Gespreksvoering, Mindfulness, Meditatie (Vipassana) en Praktische Filosofie. Ook ben ik ervaren in verschillende traumagerichte benaderingen, zoals Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) en Narrative Exposure Therapy (NET).

Contact
Tel: 06 10 07 35 28
E-mail: vincent.tenzer@prisma-praktijk.nl

Werkdagen
Amsterdam: maandag, dinsdag

Adres
Prisma Praktijk voor Therapie & Coaching Amsterdam
Koninginneweg 162 (3e etage)
1075 EG Amsterdam