Praktijk voor Therapie en Coaching

Vincent Tenzer

In mijn behandelingen streef ik ernaar een veilige en positieve omgeving te creëren door een empathische en open-minded benadering. Hierbinnen moedig ik je aan om je vrij te uiten en diepgaand inzicht te verkrijgen in de uitdagingen die jouw leven beïnvloeden. Tijdens onze sessies verdiepen we ons in je gedachten, emoties, overtuigingen en gedragingen, waarbij ik je inspireer op het pad van bewustwording en zelfinzicht. Ik nodig je uit om je waarden te verkennen, je bewustzijn te vergroten en deze inzichten om te zetten in praktische tools voor persoonlijke ontwikkeling.

Ik geloof dat uitdagingen kansen bieden voor transformatie, waarin je beperkende overtuigingen kunt overwinnen en door toegewijde actie nieuwe perspectieven kunt ontdekken. Daarbij zie ik het als mijn doel om mensen te helpen contact te maken met hun authentieke zelf.

In mijn werk als therapeut hanteer ik een holistische benadering. Het aanpakken van uitdagingen vereist een persoonlijke benadering, waarbij rekening wordt gehouden met alle elementen die ons als mens definiëren. Deze elementen dragen gezamenlijk bij aan het ontstaan, voortduren en uiteindelijk opheffen van obstakels en beperkingen. Geïnspireerd door meditatie en mindfulness moedig ik anderen aan om compassie, humor en dankbaarheid te omarmen en te cultiveren op het pad van zelfontwikkeling.

Mijn aanpak is persoonlijk en praktisch van aard. Als psycholoog (met LOGO-verklaring) ben ik getraind in diverse therapeutische benaderingen, waaronder Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Schematherapie, Acceptance & Commitment Therapy (ACT), Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR), Narrative Exposure Therapy (NET), Systeemtherapie en Motiverende Gespreksvoering (MI). Daarnaast ben ik ervaren in mindfulness, meditatie (Vipassana) en praktische filosofie.’’

Contact
Tel: 06 10 07 35 28
E-mail: vincent.tenzer@prisma-praktijk.nl

Werkdagen
Amsterdam: Maandag, Dinsdag (online), Woensdag

Adres
Prisma Praktijk voor Therapie & Coaching Amsterdam
Koninginneweg 162 (3e etage)
1075 EG Amsterdam