Praktijk voor Therapie en Coaching

Aanmelden

Hier kun je vinden hoe je je kunt aanmelden voor therapie en coaching en wat hiervoor nodig is.

Informatie voor huisartsen en hulpverleners.

Wanneer u uw patiënt wilt doorverwijzen naar onze praktijk bent u altijd welkom om met ons te overleggen. Wij zullen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat we eventueel voor uw patiënt kunnen betekenen. U kunt ons mailen om een telefonische afspraak te maken, of ons bellen en een bericht inspreken. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

We verzoeken huisartsen om verwijsbrieven niet rechtstreeks naar ons toe te sturen (tenzij anders is afgesproken), maar deze aan de patiënt te verstrekken. De patiënt neemt de verwijsbrief dan mee naar de eerste afspraak op de praktijk.

Aanmelding THERAPIE (GGZ behandeling)

Wanneer je je wilt aanmelden bij onze praktijk raden wij je aan om allereerst te kijken naar onze actuele wachttijden. Hier kun je zien of wij ruimte hebben voor nieuwe cliënten en hoe lang de wachttijd is tot aan de intake en behandeling.
Voor aanmelding kun je gebruik maken van het contactformulier onderaan deze pagina.

Voor overleg over behandeling kun je mailen naar amsterdam@prisma-praktijk.nl of info@prisma-praktijk.nl (voor locatie Amsterdam)

Om verzekerde zorg te krijgen in de GGZ heb je een geldige verwijsbrief nodig van de huisarts. Deze verwijsbrief neem je persoonlijk mee naar je eerste afspraak.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten, behalve MENZIS (zie voor meer informatie: https://prisma-praktijk.nl/over-prisma/contracten-met-zorgverzekeraars/)

Prisma biedt een breed en gespecialiseerd GGZ behandelaanbod voor onder meer angst-, stemming-, persoonlijkheid- en trauma gerelateerde klachten.

Exclusiecriteria: Wanneer sprake is of blijkt van niet passende problematiek zullen wij u moeten terug verwijzen naar de huisarts; bij ernstige crisisgevoeligheid waarbij 24-uursbereikbaarheid van de praktijk nodig is, indicatie voor vrijheidsbeperkende- of dwang maatregelen, ernstige psychotische problematiek en/of ernstige verslavingsproblematiek waarbij intensievere behandeling nodig is dan geboden kan worden binnen Prisma bijv. dagbehandeling of opname.

Aanmelding COACHING

Vanwege de wachtlijst is aanmelden voor coaching helaas niet mogelijk tot 1 september 2023.
U kunt wel een korte e-mail sturen met de hulpvraag, waarop ik mogelijk kan doorverwijzen naar een collega.
Mail: makiri.mual@prisma-praktijk.nl

Vragen en verzoeken mbt uw dossier

Indien u vragen heeft over een voorgaande behandeling of uw dossier, kunt u het best contact opnemen met uw behandelaar. Indien uw behandelaar niet langer werkzaam is bij Prisma, dan kunt u contact opnemen met Jari Harju: jari.harju@prisma-praktijk.nl.

Amsterdam

    Contactformulier