Praktijk voor Therapie en Coaching

Bart Carboex

We lopen allemaal wel eens vast in het leven, of krijgen te maken met problemen waar we niet zelf uitkomen.

Het leven loopt niet altijd zonder hobbels en tegenslagen. De kunst is deze tegenslagen of problemen te incasseren en op den duur weer verder te kunnen.

Ik zie het als mijn taak als behandelaar om je hierbij te helpen. We onderzoeken samen of er sprake is van een patroon, karaktereigenschap of dat de klacht op zichzelf staat. En wat de beste manier is om er weer uit te komen.

Door mijn opleiding en werkervaring ben ik breed georiënteerd. Als mens ben ik meer een realist dan een perfectionist. Ik streef niet naar het ultieme, maar acht een bepaalde gemoedelijkheid belangrijk in het leven.

In mijn werk kijk ik graag met deze bril naar de verschillende lagen. Welke ervaringen zijn helpend geweest in je leven, welke ervaringen belemmerend en wat mag bijgeschaafd worden.

En als dat met wat humor en relativering kan is het mooi meegenomen.

In mijn werk pas ik verschillende methodieken toe. Ik werk graag oplossingsgericht om ook je kwaliteiten onder de aandacht te brengen. Om je leergeschiedenis beter te begrijpen vind ik “schematherapie” erg helpend (d.w.z. de invloed van ervaringen uit je jeugd op je patronen en dagelijkse leven wordt onderzocht).

Contact
Je kunt mij het beste bereiken per mail: bart.carboex@prisma-praktijk.nl.
Indien nodig kun je ook bellen naar: 06-14 740 704

Aanwezig op de praktijk:
Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Registraties en lidmaatschappen
Ik heb een opleiding tot GZ-psycholoog en ben onder andere opgeleid tot cognitief gedragstherapeut.
AGB code: 94007467
BIG registratie: 29065119125