Praktijk voor Therapie en Coaching

Aanmelden

Hier kun je vinden hoe je je kunt aanmelden voor therapie en coaching en wat hiervoor nodig is. Misschien wil je eerst overleggen en nog een aantal vragen stellen, ook dat kan natuurlijk.

Voor overleg en aanmelding voor behandeling in Amsterdam kun je bellen naar 06 –20609208 (ma t/m vrij 10.00 – 18.00) of mailen naar amsterdam@prisma-praktijk.nl en  info@prisma-praktijk.nl.

Wil je met een specifieke behandelaar zelf contact opnemen dan kun je diens contactgegevens terug vinden via het kopje ‘wie zijn wij’.

Informatie voor huisartsen en hulpverleners
Wanneer u uw patiënt wilt doorverwijzen naar onze praktijk bent u altijd welkom om met ons te overleggen. Wij zullen dan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat we eventueel voor uw patiënt kunnen betekenen. U kunt ons mailen om een telefonische afspraak te maken, of ons bellen en een bericht inspreken. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

We verzoeken huisartsen om verwijsbrieven niet rechtstreeks naar ons toe te sturen (tenzij anders is afgesproken), maar deze aan de patiënt te verstrekken. De patiënt neemt de verwijsbrief dan mee naar de eerste afspraak op de praktijk.

Aanmelding THERAPIE

Wanneer je je wilt aanmelden bij onze praktijk raden wij je aan om allereerst te kijken naar onze actuele wachttijden. Hier kun je zien of wij ruimte hebben voor nieuwe cliënten en hoe lang de wachttijd is tot aan de intake en behandeling.
Voor aanmelding kun je gebruik maken van het contactformulier.

Wanneer je je hebt aangemeld via ons contactformulier, nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. Soms hebben we nog enkele aanvullende vragen en maken we een belafspraak met je. Vervolgens matchen we je met een van de beschikbare therapeuten. De therapeut zal binnen 5 werkdagen contact met je opnemen.

Om verzekerde zorg te krijgen in de GGZ heb je een geldige verwijsbrief nodig van de huisarts. Deze verwijsbrief neem je persoonlijk mee naar je eerste afspraak.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten, behalve MENZIS (zie voor meer informatie: https://www.prisma-praktijk.nl/zorgverzekeraars)

Prisma biedt een breed en gespecialiseerd behandelaanbod voor onder meer angst-, stemming-, persoonlijkheid- en trauma gerelateerde klachten.

Wanneer sprake is of blijkt van niet passende problematiek zullen wij u moeten terug verwijzen naar de huisarts (bij onder meer crisisgevoeligheid, 24-uursbereikbaarheid van de praktijk nodig, indicatie voor vrijheidsbeperkende- of dwang maatregelen, psychotische problematiek, ernstige verslavingsproblematiek, of als intensievere behandeling nodig is dan geboden kan worden binnen Prisma).

Aanmelding COACHING

Telefoon
Voor aanmelding, informatie of vragen over coaching kun je bellen met Makiri Mual op 06- 45108400.

Aanmelding MEDIATION of SCHEIDINGSBEMIDDELING

Telefoon
Voor aanmelding, informatie of vragen over mediation en scheidingsbemiddeling kun je bellen met Makiri Mual, MfN-mediator op 06- 45108400.