Prisma Praktijk voor Therapie en Coaching

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door direct contact op te nemen met een van de behandelaars. Of vul het contactformulier in op deze pagina.

Privacy Statement Prisma Praktijk

Prisma conformeert zich aan de vereisten van de nieuwe AVG-wetgeving. U kunt het Privacy Statement van Prisma inzien door naar het tabblad Privacy te gaan

Geen contract Menzis

Prisma heeft besloten voor 2018 en 2019 geen contract af te sluiten met zorgverzekeraar Menzis. Kijk hier voor meer informatie.

11-2-19: Utrecht en Amsterdam: Aanmeldstop

Klik op 'meer' voor meer informatie over wachttijden. Elke maand wordt de actuele wachttijd vermeld.

Prisma is een samenwerkingsverband van zelfstandig gevestigde professionals, gevestigd in Utrecht en Amsterdam. Ons aanbod bestaat uit ambulante generalistische basis GGZ en gespecialiseerde GGZ. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor coaching, mediation, partnerrelatietherapie en psychosociale consulten. We vormen een enthousiast multidisciplinair team, waarbij respect, openheid en kwaliteit belangrijke waarden zijn in ons werk. Onze missie is het bieden van kwalitatief hoogstaande en veilige zorg bij psychische problemen van mensen op individuele basis, in relaties, in gezinsverband en in organisaties. We beogen daarmee een bijdrage te leveren aan een gezonde samenleving. 

Locatie Utrecht: Herculesplein 351, 3584 AA

Locatie Amsterdam: Koninginneweg 162 III, 1075 EG

 

Contact

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Vestiging:
Bent u in bezit van een verwijsbrief voor:
Is er sprake van eerdere therapie ervaring?
Naam huisarts/praktijk:
Naam zorgverzekeraar:
Onderwerp:
Bericht: