Aanmelden


Hier kun je vinden hoe je je kunt aanmelden voor therapie en coaching en wat hiervoor nodig is. Misschien wil je eerst overleggen en nog een aantal vragen stellen, ook dat kan natuurlijk.  

Aanmelding THERAPIE

Wat je nodig hebt bij aanmelding:

Om je aan te melden voor therapie heb je altijd een verwijzing van de huisarts nodig. De huisarts zal een verwijsbrief meegeven of naar ons opsturen. Als je voor het eerst bij ons komt, moeten wij een kopie maken van je zorgpas en de gegevens van identiteitsbewijs noteren.

Na je aanmelding bevestigen wij deze binnen 2 werkdagen en nemen we binnen 5 werkdagen contact op over de mogelijkheden voor het maken van een afspraak en de actuele wachttijd. 

Zie hier voor actuele wachttijden.
  Voor aanmelding kun je gebruik maken van het aanmeldformulier (Contact) op onze startpagina. 

Voor overleg en aanmelding voor behandeling in Amsterdam kun je bellen naar 06 – 20609208 (ma t/m vrij 10.00 - 18.00) of mailen naar amsterdam@prisma-praktijk.nl.

Voor overleg en aanmelding voor behandeling in Utrecht kun je bellen naar ons algemene telefoonnummer: 06-20547529 of mailen naar info@prisma-praktijk.nl.

Wil je met een specifieke behandelaar zelf contact opnemen dan kun je diens telefoonnummer terug vinden onder het kopje 'wie zijn wij'.

  Aanmelding COACHING

Telefoon
Voor aanmelding, informatie of vragen over coaching kun je bellen met Makiri Mual op 06- 45108400 of met Maayke Brants op 06 - 20547529. 

Aanmelding MEDIATION of SCHEIDINGSBEMIDDELING

Telefoon
Voor aanmelding, informatie of vragen over mediation en scheidingsbemiddeling kun je bellen met de heer Makiri Mual, MfN-mediator op 06- 45108400.