Praktijk voor Therapie en Coaching

Letty Lauwers

Mijn naam is Letty Lauwers. Ik heb Klinische- en Gezondheidspsychologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Daarna heb ik de postdoctorale opleiding tot Psychotherapeut BIG afgerond. Sinds 2000 ben ik psychotherapeut en gedragstherapeut.

Werkwijze

Ik heb vele jaren in de GGZ gewerkt, in verschillende instellingen en op diverse afdelingen. Daarnaast heb ik altijd een eigen praktijk gevoerd. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van (chronische) depressies en in de problemen die het gevolg zijn van traumatisering. Ik maak daarbij met name gebruik van CBASP, CGT, EMDR en andere traumabehandelmethoden.

Ik ga samen met mensen de uitdaging aan om hun depressie of trauma te behandelen. Of de klachten al lang bestaan of dat je al eerder behandeling gehad hebt, die aspecten spelen geen rol.

Ik ben analytisch, kom snel tot de kern van de problematiek, ben doortastend en volhardend. Dit kan confronterend zijn, maar binnen een veilige sfeer probeer ik het maximale te bereiken.

U kunt bij mij terecht voor individuele psychotherapie voor volwassenen.

Achtergrond

Ik ben opgeleid in de Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en heb me daarna in diverse andere therapeutische referentiekaders en technieken verdiept en werk nu integratief.

Registraties en lidmaatschappen

  • Lid Landelijke Ver. v. Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP)
  • Ingeschreven in het kwaliteitsregister Psychotherapie Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP)
  • Supervisor en leertherapeut NVP
  • Lid, supervisor en leertherapeut VGCt
  • Lid Vereniging EMDR Nederland (VEN)

AGB zorgverlenerscode 94003200
BIG: 99050576616

Contact

letty.lauwers@prisma-praktijk.nl

Werkdagen

Dinsdag en donderdag (Utrecht)

Letty Lauwers

Letty Lauwers