Praktijk voor Therapie en Coaching

Erik-Jan Kornman

Al ruim twintig jaar behandel ik mensen met een verscheidenheid aan klachten en problemen. Een proces van veilig en respectvol verkennen en begrijpen van het ontstaan en voortbestaan ervan en het kiezen van de voor jou meest geschikte behandeling. Hierbij staat jouw hulpvraag centraal en kijken we samen wat er nodig is om dat doel te bereiken.

Ik werk vanuit verschillende perspectieven, maar ben gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie, waarbij ik veel ervaring heb opgebouwd met zowel individuele als groeps-schematherapie, mindfulness en de behandeling van trauma gerelateerde klachten (bijvoorbeeld met EMDR), angst- en stemmingsproblemen of relationele problemen. Daarbij heb ik oog voor onderliggende psychodynamische en existentiële vragen of conflicten die een aanleiding kunnen zijn tot een vraag om hulp.

Werkwijze
Bij onze kennismaking (intake) staan we stil bij je hulpvraag, specifieke aanleidingen en, waar nodig, belangrijke aspecten uit je levensverhaal en daarin terugkerende patronen. Soms vullen we dat aan met vragenlijsten over je klachten of persoonlijke kenmerken. We kijken naar je sterke punten en de mogelijkheden die je hebt om uiteindelijk weer zelfstandig verder te kunnen. Hiermee komen we tot een voor jou passende behandeling.

Contact
Je kunt mij het beste en bij voorkeur bereiken via e-mail:
Erik-Jan.Kornman@prisma-praktijk.nl

Zo nodig ben ik bereikbaar op: 06-23045305

Aanwezig op de praktijk
Utrecht: dinsdag, woensdag & donderdag

Registraties en lidmaatschappen
GZ psycholoog BIG: 19063486525
AGB: 94014380
Lid van de vereniging voor gedragstherapie en cognitieve therapie VGCt