Samenwerking psychiater gezocht

By 11 juni 2019 Geen categorie

Stichting Prisma Praktijk voor therapie en Coaching wil haar team graag versterken met een zelfstandig gevestigd psychiater, voor samenwerking in de vorm van gezamenlijke MDO’s en de mogelijkheid tot consulten (locatie Utrecht). Andere vormen van samenwerking zijn in overleg uiteraard ook mogelijk.

Prisma is een kleinschalige instelling met een samenwerkingsverband van zelfstandig gevestigde professionals, gevestigd in Utrecht en Amsterdam. We vormen een enthousiast multidisciplinair team van GZ-psychologen, Psychotherapeuten, Maatschappelijk werker, Psychiatrisch Verpleegkundige, Mediator/coaches, en PIOP/GIOP’s. Ondernemerschap, respect, openheid en kwaliteit zijn belangrijke waarden in ons werk. We werken binnen de generalistische basis GGZ en de gespecialiseerde GGZ, en zijn een opleidingspraktijk voor de RINO Amsterdam.

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met: Maayke Brants (maayke.brants@prisma-praktijk.nl) of Suzanne Swagerman (suzanne.swagerman@prisma-praktijk.nl).