Ronald Heuving

 
Ik ben Ronald de Bruijn-Heuving (1972) en werk als GZ-psycholoog in opleiding tot Psychotherapeut.

Na mijn studie Neuropsychologie heb ik eerst als neuropsycholoog en later eveneens als GZ-psycholoog in zowel vrijgevestigde praktijken als ook in een grote GGZ-instelling gewerkt. Ik heb ervaring in het doen van neuropsycho-logisch onderzoek (NPO), psycho-diagnostiek, kort durende en langer durende Psychotherapie.

Als therapeut ben ik bekend met verschillende behandelmethodieken. Mijn therapie kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, waarbij ik voor elk van mijn patiënten een therapie op maat maak. Naar mijn idee is de therapeutische werkrelatie zowel in kort als langer durende therapie van doorslaggevend belang voor de gewenste verandering.
 

 De maandagochtend en dinsdag zijn mijn werkdagen bij Prisma-Praktijk. Op woensdag werk ik bij Psychologen Centrum Wageningen. Ik ben getrouwd en mijn vrouw en ik hebben twee kinderen in de basisschoolleeftijd. 
 
Contact
ronald.heuving@prisma-praktijk.nl of direct mobiel op 06-15667652.

Spreek alsjeblieft in, mocht ik niet in de gelegenheid zijn op te nemen. Vermeld dan je naam, telefoonnummer en het tijdstip waarop ik je kan terug bellen.Registraties en lidmaatschappen

Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)