Aafje Beijderwellen


Ik werk sinds juni 2016 met veel plezier als GZ-psycholoog bij Prisma Praktijk in Amsterdam. Daarnaast ben ik werkzaam bij psychologenpraktijk Psycholoog Amsterdam.


Wat voor soort behandeling kunt u bij mij verwachten?

Ik geef individuele-, groepsbehandelingen en partnerrelatietherapie. Ik ben opgeleid en ervaren in diverse behandelmethodieken zoals cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie, schematherapie, oplossingsgerichte therapie en EMDR. Tevens geef ik Mindfulness trainingen. Voor een grote verscheidenheid aan klachten kunt u dus bij mij terecht.


 
Nadat ik waardevolle ervaring heb opgedaan in diverse GGZ instellingen, vind ik nu binnen de kleinschaligheid van een praktijk de persoonlijke omgeving om op gelijkwaardige wijze met cliënten samen te werken. Begrippen als openheid, humor en respect kenmerken voor mij deze samenwerking.
Als therapeut ontwikkel ik mij steeds verder in de richting waarin niet zozeer de klacht of het probleem het uitgangspunt is, maar juist het aansluiten bij iemands eigen behoeften en kracht. Ook het betrekken van belangrijke mensen in iemands omgeving staat centraal in mijn behandelingen. Want samen kun je meer dan alleen. Ik probeer mensen te ondersteunen in het proces naar een positieve verandering. Soms vanuit een klachtgerichte- en vaak vanuit een krachtgerichte benadering. Waarbij het vergroten van zelfcompassie in het omgaan met valkuilen en patronen centraal staat.

 
 

Contact

Voor vragen of aanmelding kunt u mij direct bereiken via aafje.beijderwellen@prisma-praktijk.nl of via telefoonnummer: 06 40103134

Werkdagen
Ik ben op maandag werkzaam bij Prisma Praktijk.

Registraties en lidmaatschappen

Lid van de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie (NVGzP)
Lid van het register Schematherapie

BIG GZ-psycholoog: 69916676025
AGB-code: 94061341